fbpx

Smart Automobile

Choose smart! Be smart!

Aceasta este motto-ul companiei noastre, societate ce își desfășoară activitatea din anul 2011. În această perioadă am oferit clienților o gamă diversificată de autoturisme noi și rulate dar și consultanță în servicii de leasing, înmatriculări și asigurări.

Promovăm autoturisme de proveniență România-Germania-Belgia-Franța-Elveția-Olanda, autoturisme certificate Dekra cât și cu istoric de mentenanță și service complet strict în reprezentanțele de marcă.

De asemenea oferim posibilitatea clienților de a verifica mașinile comercializate de cștre Smart Automobile la orice dealer autorizat în funcție de brand-ul ales. Toate autoturismele comercializate beneficiază de Factură, TVA Deductibil, Garanție de minim 6 luni la motor și cutie.

Urmărește-ne

Fondatorul nostru

"
Vă așteptăm în noua locație din Strada Câmpinița Nn.11 Sector 1 București pentru a mări portofoliul nostru de clienți multumiți!

Vrei un test drive?

0

Ani de

Vânzări

0
Mașini vândute
0
Contracte Leasing
0
Angajați

Echipa Smart

  • Din 2011 împreună
  • Consultanță auto
  • Leasing automobile
  • Înmatriculări auto
  • Asigurări auto
Smart Automobile - Choose smart! Be smart! Acesta este motto-ul companiei noastre. Suntem pe piață din anul 2011. Am oferit clienților o gamă diversificată de autoturisme noi și rulate dar și consultanță în servicii de leasing, înmatriculari și asigurări.
Copyright © 2021. Drepturi rezervate. Creat de Zarr Advertising
× Cum te putem ajuta?